Smeg Mağaza Açılışı

Smeg Mağaza Açılışı

Nolte Home Studio İzmir ekibinden Simge Bilir Kurt ve HNZD design kurucusu olan Hanzade Güngören’in ortak olarak İzmir’de ilk Smeg mağazası açtığını biliyor muydunuz?

02.11.2019 tarihinde İzmir’in Alsancak semtinde Smeg mağazasının açılışına Tasarımca Design Office ailesi olarak katıldık. Uzun süredir projelerimizde mutfak alanında çözüm ortaklığı yaptığımız değerli Nolte Home Studio ekibinden Simge Bilir Kurt ve Hnzd Design kurucusu olan Hanzade Güngören’in özel davetiyle katıldığımız Smeg mağazasında özel koleksiyonları ve çeşitli küçük ev aletlerini yakından görerek projelerimizde işverenlerimize önermeye bir kez daha karar vermiş olduk.

Smeg markası; İtalyan ev aletleri üreticisidir. İsmi Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla’nın kısaltmasından gelen Smeg 1948’de İtalya’nın Reggio Emilia kentindeki Guastalla kasabasında kurulmuş olup; yaklaşık 60 yıldır çağdaş yaşamın lezzetli ve zarif çözümleri olarak gözükerek, firmanın ünlü mimarlarla ortaklıklar oluşturmasını sağlamıştır. Smeg, mimarinin kalbi olan İtalyan tasarım tarzının karakteristik özelliklerini, yani ‘’yaratıcı zariflik, orjinallik ve ürün kalitesini’’ yansıtmaya çalışmaktadır.

İzmir’e Smeg mağazasını getiren Simge Bilir Kurt ve Hanzade Güngören’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.